Giriş Kayıt
Miyuki Takahashi

Miyuki Takahashi


Senarist

Miyuki Takahashi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 8.2 387
2014 Komedi Senarist    
2010 Komedi Senarist 6.2 19
2009 Dram Senarist 6.6 54
2003 Senarist    
1998 Dram Senarist 5.5 74
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018