Giriş Kayıt
Masaya Takahashi

Masaya Takahashi (83)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Masaya Takahashi, 16 Mart 1930 Shinjuku, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı.

Kanashimi no Beradonna (1973), University Of Laughs (2004), (2002) Ritânâ (2002), (2009) Şişme Bebek (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Masaya Takahashi, 16 Ocak 2014 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1930
Ölüm Tarihi: 16 Ocak 2014
Doğum Yeri: Shinjuku, Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 83 Korku Oyuncu 5.2 912

Şişme Bebek
2009 79 Dram Oyuncu 6.9 5,389
2008 78 Dram Oyuncu 1.4 490
2008 78 Komedi Oyuncu 7.1 8,526

Her Zaman: 3.cadde'de Günbatımı
2005 75 Dram Oyuncu 7.8 1,949
2005 75 Komedi Oyuncu 5.7 124
2004 74 Dram Oyuncu 5.6 14

University Of Laughs
2004 74 Komedi Oyuncu 7.6 771
2004 74 Romantik Oyuncu 6.9 487
2002 72 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,799

Godzilla
2001 71 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,372

Çocuklar Dönüyor
1996 66 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 4,952
1992 62 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 9,336
1978 48 Oyuncu 6.0 25
1977 47 Dram Oyuncu 7.2 44
1974 44 Romantik Oyuncu 6.7 36
1973 43 Gerilim Oyuncu 5.5 290
1973 43 Animasyon Oyuncu 7.4 2,795
1971 41 Dram Oyuncu 7.3 811
1968 38 Korku Oyuncu 6.2 1,219
1967 37 Dram Oyuncu 7.1 36
1961 31 Dram Oyuncu 8.0 78
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019