Giriş Kayıt
Kumiko Takahashi

Kumiko Takahashi


Animasyon

Kumiko Takahashi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon 7.9 1,111
2007 Animasyon Animasyon 7.8 9,869
2006 Animasyon Animasyon 8.3 6,638

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Animasyon 7.5 9,293

Metal Simyacı
2003 Animasyon Animasyon 8.6 52,458
2003 Aksiyon Animasyon 7.4 1,714
2000 Animasyon Animasyon 7.9 3,450
1999 Animasyon Animasyon 7.4 1,224
1996 Kısa Metraj Animasyon 7.1 152
1994 Animasyon Animasyon 6.7 253
1993 Animasyon Animasyon 7.9 30,679
1993 Animasyon Animasyon 7.4 164
1993 Animasyon Animasyon 6.6 926
1992 Animasyon Animasyon 6.0 123
1992 Animasyon Animasyon 6.7 242
1991 Animasyon Animasyon 6.3 157
1991 Aksiyon Animasyon 8.1 341
1989 Animasyon Animasyon 7.0 47
1987 Animasyon Animasyon 7.9 897
1987 Bilim-Kurgu Animasyon 7.0 227
1986 Animasyon Animasyon 6.7 219
1986 Animasyon Animasyon 7.5 714
1985 Animasyon Animasyon 7.3 119
1985 Animasyon Animasyon 6.7 241
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018