Giriş Kayıt
Reiko Takagi

Reiko Takagi (45)


Oyuncu

Reiko Takagi, 26 Kasım 1973 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

"Kin iro no koruda: Primo passo" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1973
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Yay
Boyu: 1.45 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 3,880
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 1,274
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 53
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 44
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 237
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 91
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 1,041
2006 Oyuncu 5.1 24
2005 32 Dram Oyuncu 6.1 138
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 26,661
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 39,232
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 472
2004 31 Animasyon Oyuncu 7.3 105
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 53
2003 Animasyon Oyuncu 8.4 945
2002 29 Animasyon Oyuncu 7.1 610
2001 28 Animasyon Oyuncu 6.9 456
2000 27 Animasyon Oyuncu 7.3 376
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 1,934
1999 26 Animasyon Oyuncu 4.7 140
1998 25 Komedi Oyuncu 6.5 2,184
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019