Giriş Kayıt
Brian Tahash

Brian Tahash


Oyuncu

Brian Tahash, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prestij
2006 Dram Oyuncu 8.5 1,014,454
2005 Dram Oyuncu 7.6 538

Aman Tanrım!
2003 Komedi Oyuncu 6.7 334,424
2001 Dram Oyuncu 6.2 153
1999 Dram Oyuncu 6.7 2,955

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 57,255

Mafya
1998 Komedi Oyuncu 5.5 13,571
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,201
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,267) Shameless (2,646) The First (2,633) Better Call Saul (2,232) Bodyguard (2,145) La Casa de Papel (1,533) The 100 (1,195) The Big Bang Theory (1,089) Take Two (1,077) Elementary (1,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018