Giriş Kayıt
Hidenori Taga

Hidenori Taga


Yapımcı, Müzisyen

Hidenori Taga, yapımcı, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Yapımcı 5.3 170
1991 Animasyon Yapımcı 6.3 162
1991 Animasyon Yapımcı 7.6 34
1991 Komedi Yapımcı 7.1 770
1989 Animasyon Yapımcı 7.9 51
1989 Animasyon Yapımcı 7.9 4,152
1988 Animasyon Yapımcı 7.0 225
1986 Animasyon Yapımcı 7.1 454
1986 Animasyon Yapımcı 8.2 797
1986 Animasyon Yapımcı 6.8 227
1985 Animasyon Yapımcı 6.7 255
1984 Animasyon Yapımcı 7.6 1,491
1983 Yapımcı 7.0 43
1983 Animasyon Yapımcı 7.0 488
1981 Aksiyon Yapımcı 6.3 330
1981 Animasyon Yapımcı 7.1 482
1979 Aksiyon Müzik 7.7 660
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019