Giriş Kayıt
Fabricio Tadeu

Fabricio Tadeu


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Fabricio Tadeu, kameraman, görüntü yönetmeni.

Qualquer Gato Vira-Lata (2011), Sexo, Amor e Traição (2004), (2002) Tanrıkent (2002), (2014) Çöplük (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Görüntü Yönetmeni 6.0 1,586
2017 Biyografi Kameraman 8.0 3,166
2017 Komedi Kameraman 6.2 209
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 14,801

Çöplük
2014 Macera Kameraman 7.2 18,406
2014 Biyografi Kameraman 5.5 469
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 102

Komşu Sesler
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 5,477
2011 Komedi Kameraman 5.8 840
2007 Dram Kameraman 5.5 192

Şehitlik Mertebesi
2006 Dram Kameraman 7.1 534

Güneşin Melekleri
2006 Dram Kameraman 7.1 878
2004 Komedi Kameraman 5.4 648

Tanrıkent
2002 Suç Kameraman 8.6 633,114
2000 Komedi Kameraman 7.6 137
1999 Suç Kameraman 6.0 803
1998 Dram Kameraman 4.4 364

Merhaba Yoldaş
1997 Aksiyon Kameraman 7.4 4,127
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019