Giriş Kayıt
François Séguin

François Séguin


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

François Séguin, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü.

Şanslı Slevin (2006), Karateci Çocuk (2010), Brooklyn (2015), Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francois Seguin | François Seguin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi Yapım Tasarımcısı 6.5 301
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 114,760

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 120,375

Karateci Çocuk
2010 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.2 143,767

Darbe
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.1 99,666

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 2,696
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 10,412

Şanslı Slevin
2006 Suç Yapım Tasarımcısı 7.8 286,378
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 191

Hayatımın Maçı
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 25,485

Barbarların İstilası
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.7 26,784

Asılsız Haber
2003 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 31,402
2003 Suç Yapım Tasarımcısı 6.4 6,029
2000 Gizem Yapım Tasarımcısı 6.9 1,758
1999 Suç Yapım Tasarımcısı 5.3 2,101

Kırmızı Keman
1998 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 29,641

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 3,080
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 3,135
1996 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 3,289
1996 Dram 7.2 2,489

Gece Ana
1996 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 4,635
1994 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.4 4,001
1993 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 2,336
1992 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.5 6,306
1992 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 574
1992 Romantik Sanat Yönetmeni 7.0 177

Montreal'li İsa
1989 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
7.5 6,416

Ölüm Yankısı
1988 Korku Sanat Yönetmeni
Özel Efekt
6.7 3,451
1984 Suç Set Dekoratörü 7.1 362
1984 Komedi Sanat Bölümü 6.0 7,306

Gece Avı
1982 Korku Sanat Bölümü 5.6 3,157
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019