Giriş Kayıt
Pepa Sánchez Biezma

Pepa Sánchez Biezma


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Pepa Sánchez Biezma, yapımcı, yönetmen, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pepa Sánchez-Biezma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.0 53
2016 Yapımcı 6.4 117
2015 Yapımcı 6.4 152
2014 Yapımcı 6.8 120
2014 Romantik 6.7 2,266
2013 Dram Yapımcı 7.4 117
2013 Dram Yapımcı 6.0 23
2012 Dram Yapımcı 5.3 13
1997 Yönetmen
Oyuncu
3.5 290
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018