Giriş Kayıt
Pepa Sánchez Biezma

Pepa Sánchez Biezma


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Pepa Sánchez Biezma, yapımcı, yönetmen, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pepa Sánchez-Biezma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.0 56
2016 Yapımcı 6.4 122
2015 Yapımcı 6.4 155
2014 Yapımcı 6.8 121
2014 Romantik 6.7 2,313
2013 Dram Yapımcı 7.4 118
2013 Dram Yapımcı 6.0 23
2012 Dram Yapımcı 5.3 13
2007 Komedi Yapımcı 6.0 148
1997 Yönetmen
Oyuncu
3.5 295
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019