Giriş Kayıt
Tom Szentgyorgyi

Tom Szentgyorgyi


Senarist, Yapımcı

Tom Szentgyorgyi, senarist, yapımcı.

The Mentalist (2008), Journeyman 1 (2007), Reverie (2018), The Nine (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist
Yapımcı
6.7 2,693
2013 Dram Senarist 8.2 82,686
2009 Suç Yapımcı
Senarist
8.0 101,040
2008 Suç Senarist
Yapımcı
8.1 148,479
2007 Suç Yapımcı 7.3 2,131

Journeyman 1
2007 Fantastik Senarist
Yapımcı
8.1 8,616
2007 Aksiyon Yapımcı 7.8 4,660
2006 Suç Yapımcı
Senarist
6.5 1,378
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 3,130
2000 Dram Senarist
Çeşitli
7.3 141
1998 Komedi Senarist 8.3 6,547
1993 Suç Senarist
Yapımcı
7.5 10,276
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018