Giriş Kayıt
Charles Sydnor

Charles Sydnor


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Charles Sydnor, müzisyen, müzisyen, sesler.

Malcolm in The Middle 1 (2000), The Pretender (1996), A Boyfriend for Christmas (2004), Hannah's Law (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Western Müzik 5.2 574

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Müzik 8.6 297,438
2005 Komedi Müzik 6.1 315
2004 Romantik Müzik 6.4 3,271

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Müzik
Müzik
8.1 132,210
1996 Dram Müzik 7.5 16,002
1994 Suç Müzik 7.9 2,628
1994 Komedi Müzik 6.8 3,753
1992 Korku Sesler 5.2 2,638
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022