Giriş Kayıt
Bartlomiej Swiderski

Bartlomiej Swiderski (46)


Oyuncu

Bartlomiej Swiderski, 07 Mart 1973 Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu.

"Magda M." (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1973
Doğum Yeri: Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya
Diğer Bir İsmi: Bartek Swiderski
Takma İsmi: Bartek
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.7 44
2013 40 Komedi Oyuncu 3.7 577
2012 Komedi Oyuncu 7.2 225
2011 Komedi Oyuncu 6.7 95
2005 32 Komedi Oyuncu 5.9 73
2005 Komedi Oyuncu 5.1 8
2001 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 12,407
2000 Dram Oyuncu 2.5 339
1953 Dram Oyuncu 8.9 18
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019