Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist.

Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Grinç
2018 Animasyon Senarist    

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 22,812
1995 Macera Senarist 5.5 4,738
1994 Komedi Senarist 6.4 22,496

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 81,486

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.6 72,943

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 21,041

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 154,147

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 38,403

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 27,045
1984 Komedi Oyuncu 6.1 2,083
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018