Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist.

Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 22,639
1995 Macera Senarist 5.5 4,738
1994 Komedi Senarist 6.4 22,316

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 80,848

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.6 71,882

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 20,892

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 153,010

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 38,093

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 26,769
1984 Komedi Oyuncu 6.1 1,916
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018