Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist.

Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Grinç
2018 Animasyon Senarist 6.4 12,054

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 22,961
1995 Macera Senarist 5.5 5,160
1994 Komedi Senarist 6.4 22,677

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 82,073

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.6 74,051

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 21,166

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 155,222

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 38,719

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 27,266
1984 Komedi Oyuncu 6.1 2,107
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018