Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist.

Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 22,639
1995 Macera Senarist 5.5 4,738
1994 Komedi Senarist 6.4 22,331

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 80,935

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.6 71,945

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 20,892

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 153,160

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 38,151

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 26,802
1984 Komedi Oyuncu 6.1 1,916
Film Altyazıları
Upgrade (6,609) Deadpool 2 (5,896) Avengers: Infinity War (3,144) Skyscraper (3,097) Tag (2,678) Adrift (2,369) Down a Dark Hall (1,857) The Endless (1,091) Ah-ga-ssi (761) Ready Player One (653)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,076) Castle Rock (2,042) The 100 (1,646) Sharp Objects (1,437) Preacher (1,255) Better Call Saul (1,114) Vikings (985) Westworld (961) Suits (959) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018