Giriş Kayıt
Donald Sweeney

Donald Sweeney


Kameraman, Editör

Donald Sweeney, kameraman, editör.

Diner (1982), Oliver's Story (1978), (1983) Zengin ve Sefil (1983), (1984) Gangsterler Kulübü (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Don Sweeney | Don Sweeny
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Kameraman 4.9 3,634
1996 Aksiyon Kameraman 6.6 7,225
1996 Komedi Kameraman 7.3 4,964

Gönülsüz Koruma
1994 Komedi Kameraman 6.2 14,390
1994 Komedi Kameraman 5.5 9,790

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Kameraman 6.6 12,059

Bumerang
1992 Komedi Kameraman 5.5 23,300
1991 Aksiyon Kameraman 5.8 7,810
1991 Aksiyon Kameraman 6.1 2,314

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Kameraman 5.3 20,345

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Kameraman 6.5 165,091

Şehrin Parlak Işıkları
1988 Dram Kameraman 5.7 6,617

Tenekeciler
1987 Komedi Kameraman 6.5 7,328

Menekşeler Mavidir
1986 Dram Kameraman 5.9 715

Gangsterler Kulübü
1984 Suç Kameraman
Editorial Department
6.5 14,670
1983 Dram Kameraman 6.7 998

Zengin ve Sefil
1983 Komedi Kameraman 7.5 121,620
1982 Aksiyon Kameraman 5.6 2,080
1982 Komedi Kameraman 7.2 17,149
1982 Suç Kameraman 5.9 1,262
1981 Dram Kameraman 7.1 1,649
1978 Dram Kameraman 4.4 737
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019