Giriş Kayıt
Monte Swann

Monte Swann


Kameraman, Görsel Efekt, Animasyon

Monte Swann, kameraman, görsel efekt, animasyon.

(1987) Canavar Kadrosu (1987), (1988) Tehlikeli Kokteyl (1988), (2000) Love & Basketball (2000), (1988) Big Business (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldızlara Doğru
2019 Macera Kameraman    

Cloverfield Paradoksu
2018 Korku Kameraman 5.6 74,901
2017 Dram Kameraman 5.3 68,195

Gece Hayvanları
2016 Dram Kameraman 7.5 192,158

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Kameraman 6.6 239,675

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Kameraman 7.0 520,856

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Kameraman 6.7 366,796

Evrim
2014 Dram Kameraman 6.3 200,158

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.7 439,393

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,344,937

Dehşet Kapanı
2012 Korku Kameraman 7.0 328,341

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Kameraman 7.3 220,728

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Kameraman 7.4 416,782

Büyük Dövüş
2011 Dram Kameraman 8.2 393,975

Nedimeler
2011 Komedi Kameraman 6.8 244,494

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Kameraman 6.8 169,113

Matrak Adamlar
2009 Komedi Kameraman 6.3 107,737

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 549,718

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Kameraman 7.1 195,291

Öldür.com
2008 Suç Kameraman 6.2 44,622

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Kameraman 6.5 201,627

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 137,688

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 131,224
2006 Aksiyon Kameraman 7.1 270,220

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Kameraman 5.9 27,821

Kaderin Penası
2006 Macera Kameraman 6.8 95,028

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 297,808

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kameraman 5.6 44,713
2005 Aksiyon Kameraman 6.0 61,689
2005 Dram Kameraman 7.0 45,543

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 404,167

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Kameraman 5.3 34,921

Gün Batarken
2004 Aksiyon Kameraman 6.3 41,646

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 280,278
2004 Komedi Kameraman 5.4 20,056

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 143,379
2004 Komedi Kameraman 4.4 20,001

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Kameraman 6.8 297,342

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Kameraman 5.6 24,924

Çatı Katı
2003 Komedi Kameraman 5.9 51,104

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 201,400

Asabiyim
2003 Komedi Kameraman 6.2 188,103

Kızıl Ejder
2002 Suç Kameraman 7.2 226,767

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 179,995
2002 Komedi Kameraman 3.3 20,008

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 21,413
2001 Fantastik Kameraman 6.9 229,712

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Kameraman 6.6 181,019

Yapay Zeka
2001 Macera Kameraman 7.1 269,281

15 Dakika
2001 Aksiyon Kameraman 6.1 45,904
2001 Aksiyon Kameraman 5.4 7,668

Aile Babası
2000 Komedi Kameraman 6.7 95,050

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Kameraman 5.6 99,210

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Kameraman 5.5 159,867

Hücre
2000 Korku Kameraman 6.3 88,041

Şanslı Sayılar
2000 Komedi Kameraman 5.0 9,266

Vur Emri
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 41,023

60 Saniye
2000 Aksiyon Kameraman 6.5 241,014

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Kameraman 6.5 53,281
2000 Dram Kameraman 7.2 16,343

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Kameraman 6.6 199,575

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Kameraman 6.3 67,743

Ed TV
1999 Komedi Kameraman 6.1 38,527

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Kameraman 7.3 209,398

Kirli Yarış
1998 Komedi Kameraman 6.7 25,694
1998 Aksiyon Kameraman 6.7 361,422

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kameraman 3.7 213,034

Fanatik
1996 Dram Kameraman 5.8 42,613

Kaya
1996 Aksiyon Kameraman 7.4 287,131

Çilgin denizalti
1996 Komedi Kameraman 6.1 18,950
1996 Komedi Kameraman 5.8 7,281

Kopya Cinayetler
1995 Suç Kameraman 6.6 48,453

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Çeşitli 7.3 91,436

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 215,008
1994 Komedi Kameraman 5.7 4,484

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Kameraman 7.2 214,532
1994 Komedi Kameraman 5.6 2,271
1992 Komedi Kameraman 6.1 11,087

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Görsel Efekt 4.9 36,405

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 63,127
1991 Komedi Çeşitli 6.3 4,672

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Kameraman 7.2 133,569

L.a. Hikayesi
1991 Komedi Kameraman 6.7 27,392
1990 Komedi Kameraman 5.5 3,525

Tehlikeli Kokteyl
1988 Suç Kameraman 6.0 26,018
1988 Komedi Çeşitli 7.0 74,039
1988 Komedi Kameraman 6.4 10,441

Koşan Adam
1987 Aksiyon Kameraman 6.7 127,124

Canavar Kadrosu
1987 Aksiyon Kameraman 7.1 23,871

Taş Mezarlar
1987 Dram Kameraman 6.4 4,535

Ördek Howard
1986 Aksiyon Kameraman 4.6 38,679
1986 Macera Animasyon 5.6 12,004
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018