Giriş Kayıt
Jan Svikruha

Jan Svikruha (76)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Jan Svikruha, 11 Kasım 1911 doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Slnko v sieti (1962) yapımıyla biliniyor.

Jan Svikruha, 03 Şubat 1988 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1911
Ölüm Tarihi: 03 Şubat 1988
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 61 Komedi Yapımcı 6.9 135
1972 61 Dram Yapımcı 6.9 104
1969 58 Komedi Yapımcı 7.4 623
1967 56 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 146
1965 54 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 114
1962 51 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 594
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018