Giriş Kayıt
Noribumi Suzuki

Noribumi Suzuki (80)


Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Noribumi Suzuki, 26 Kasım 1933 doğumlu senarist, yönetmen, yönetmen asistanı.

Furyô anego den: Inoshika Ochô (1973), Seijû gakuen (1974), Sokak Dövüşçüsü Kız kardeş (1974), Sukeban gerira (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Noribumi Suzuki, 15 Mayıs 2014 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1933
Ölüm Tarihi: 15 Mayıs 2014
Diğer Bir İsmi: Norifumi Suzuki
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 53 Dram Senarist
Yönetmen
6.7 71
1982 49 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.7 146
1980 47 Aksiyon Yönetmen 6.3 596
1979 46 Aksiyon Yönetmen 6.5 12

David’in Yıldızı: Güzellik Avı
1979 46 Korku Yönetmen 6.2 689
1977 44 Aksiyon Senarist 6.6 340
1977 44 Aksiyon Yönetmen 5.7 14
1976 43 Aksiyon Yönetmen 6.5 417

Sokak Dövüşçüsü Kız kardeş
1974 41 Aksiyon Senarist 6.3 927
1974 41 Dram Yönetmen
Senarist
6.7 1,275
1974 41 Aksiyon Senarist 6.7 185
1973 40 Aksiyon Yönetmen 6.9 637
1973 40 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.8 2,790
1972 39 Yönetmen 6.3 40
1972 39 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.7 501
1972 39 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 69
1972 39 Aksiyon Yönetmen 6.5 65
1971 38 Aksiyon Yönetmen 6.2 106
1971 38 Senarist 7.1 52
1970 37 Senarist 7.1 85
1969 36 Aksiyon Senarist 6.8 150
1969 36 Senarist 7.1 55
1968 35 Yönetmen
Senarist
7.1 92
1967 34 Macera Senarist 7.3 260
1967 34 Aksiyon Senarist 7.1 309
1965 32 Aksiyon Senarist 7.3 61
1964 31 Senarist 7.4 30
1959 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019