Giriş Kayıt
Peggy Sutton

Peggy Sutton


Yapımcı

Peggy Sutton, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Yapımcı    
2009 Biyografi Çeşitli 7.0 95,244
2002 Suç Çeşitli 5.9 2,806

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Çeşitli 5.5 44,788

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Çeşitli 6.1 308,910

Kaset
2001 Dram Çeşitli 7.3 17,522
2000 Biyografi Çeşitli 7.0 25,468
2000 Dram Çeşitli 7.2 3,045

Seçimler
1999 Komedi Çeşitli 7.3 82,457
1999 Komedi Çeşitli 5.6 266
1998 Komedi Çeşitli 6.3 652

Çayır Köpekleri
1997 Dram Çeşitli 7.6 7,011

Amy'nin İzinde
1997 Komedi Çeşitli 7.3 124,581
1988 Belgesel Çeşitli 8.4 1,324
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019