Giriş Kayıt
Jean-Claude Sussfeld

Jean-Claude Sussfeld


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Jean-Claude Sussfeld, Fransa doğumlu yönetmen asistanı, yönetmen, oyuncu, senarist.

Büyük Soytarı (1971), Hayat Bağları (1970), Sen ve Ben (1972), Sen, Ben ve Diğerleri (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean-Claude Susfeld
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 109
1976 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 589

Sen, Ben ve Diğerleri
1974 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 1,767
1974 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 231
1974 Macera Yönetmen Asistanı 5.2 431
1973 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 646

Sen ve Ben
1972 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.5 2,170

Büyük Soytarı
1971 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 5,497

Şeref Yolu
1971 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 1,689

Geveze
1970 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 396

Hayat Bağları
1970 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 3,230
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018