Giriş Kayıt
Todd Susman

Todd Susman (72)


Oyuncu

Todd Susman, 17 Ocak 1947 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

Judy Susman ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Doktor Ölüm (2010), Güçlülerin Dünyası (1993), The Big Bad Swim (2006), (1972) M*A*S*H (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1947
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Todd Sussman
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 8.1 252,395
2013 Komedi Oyuncu 7.5 3,961
2012 65 Komedi Oyuncu 5.6 460
2011 64 Komedi Oyuncu 4.3 70
2010 Aksiyon Oyuncu 9.5 19,493

Doktor Ölüm
2010 63 Biyografi Oyuncu 7.7 24,764

Metrodan Kaçış
2009 62 Aksiyon Oyuncu 6.4 172,138
2006 59 Komedi Oyuncu 6.4 1,377
2003 Aksiyon Oyuncu 9.1 8,609
2003 56 Biyografi Oyuncu 6.1 1,958
2002 Komedi Oyuncu 6.2 1,741

Geçmişin Sığınağı
1999 52 Komedi Oyuncu 6.6 55,375
1998 51 Dram Oyuncu 6.7 2,734
1997 50 Komedi Oyuncu 6.3 921
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,394

Jüri
1996 49 Dram Oyuncu 5.6 15,740
1995 48 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,140
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 124

Güçlülerin Dünyası
1993 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,033

Sivri Kafalar
1993 46 Komedi Oyuncu 5.3 46,781
1990 Komedi Oyuncu 6.0 6,008
1989 Komedi Oyuncu 7.0 4,596

Sosyete Polisi 2
1987 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 98,031
1984 Komedi Oyuncu 7.7 9,061
1983 Komedi Oyuncu 5.7 2,306
1982 Dram Oyuncu 7.9 3,081

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,159
1976 Oyuncu 6.9 3,291
1972 Komedi Oyuncu 8.4 46,458

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 4,820
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,430
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019