Giriş Kayıt
Cecil Surry

Cecil Surry (49)


Animasyon

Cecil Hays Surry, 19 Nisan 1907 doğumlu animasyon.

The Woody Woodpecker Show (1957) yapımıyla biliniyor.

Cecil Surry, 19 Eylül 1956 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Cecil Hays Surry
Doğum Tarihi: 19 Nisan 1907
Ölüm Tarihi: 19 Eylül 1956
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 Animasyon Animasyon 7.1 4,342
1956 49 Aile Animasyon 5.3 214
1942 35 Animasyon Animasyon 7.8 971

Kedi Orkestrası
1942 35 Animasyon Animasyon 7.5 856
1942 35 Aile Animasyon 7.8 987
1942 35 Aile Animasyon 7.4 808
1941 34 Animasyon Animasyon 8.0 1,500
1941 34 Aile Animasyon 7.8 1,139
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019