Giriş Kayıt
Ming Sung

Ming Sung


Editör

Ming Sung, editör.

Diğer Bir İsmi: Ming Song
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Biyografi Editör 5.5 338
1975 Aksiyon Editör 6.5 49
1974 Dram Editör 6.2 40
1973 Dram Editör    
1972 Aksiyon Editör 6.0 62
1972 Aksiyon Editör 6.8 46

Büyük Patron
1971 Aksiyon Editör 7.1 21,865
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (469,001) American Gods (3,450) Into the Badlands (2,694) Gotham (2,259) The Flash (2,255) The Big Bang Theory (1,853) Vikings (1,742) Arrow (1,655) Supernatural (1,608) The Blacklist (1,312)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019