Giriş Kayıt
Kemal Sunal

Kemal Sunal (55)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ali Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 Küçükpazar, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Hababam Sınıfı (1975), Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1976), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Kemal Sunal, 03 Temmuz 2000 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ali Kemal Sunal
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1944
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2000
Doğum Yeri: Küçükpazar, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Kemâl Sunâlp
Takma İsmi: Inek Saban
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
9.9 (368 Oy)
  • Currently 197.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (84)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 55 Komedi Oyuncu 7.1 7,147
1995 Oyuncu 6.4 306
1994 Aile, Komedi, Macera Oyuncu 7.1 557
1993 Komedi Oyuncu 6.7 711
1992 Komedi Oyuncu 7.3 329
1991 47 Komedi Oyuncu 6.7 1,988
1990 46 Komedi Oyuncu 6.7 731
1990 46 Oyuncu 6.6 810
1990 46 Komedi Oyuncu 7.0 2,758
1990 46 Komedi Oyuncu 7.1 1,753
1989 45 Komedi Oyuncu 7.2 1,987
1989 45 Macera Oyuncu 6.4 962
1988 44 Komedi Oyuncu 6.7 1,115
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 610
1988 44 Dram Oyuncu 7.5 1,923
1988 44 Dram, Komedi Oyuncu 6.8 1,540
1988 44 Komedi Oyuncu 6.2 1,083
1988 44 Komedi Oyuncu 7.2 1,658
1988 Oyuncu 7.0 149
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 1,138
1987 43 Komedi Oyuncu 6.2 2,496
1987 43 Komedi Oyuncu 6.8 1,783
1987 43 Oyuncu 6.3 1,047
1986 42 Komedi Oyuncu 7.2 2,219
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 2,347
1986 42 Komedi Oyuncu
Senarist
7.1 2,395
1986 42 Oyuncu 6.6 2,277
1986 42 Komedi Oyuncu 7.4 1,507
1985 41 Aile Oyuncu 6.7 1,994
1985 41 Komedi Oyuncu 6.7 2,717
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 1,169
1985 41 Komedi Oyuncu 6.6 2,137
1985 41 Oyuncu 6.6 1,763
1985 41 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 2,292
1984 40 Komedi Oyuncu 7.7 3,369
1984 40 Komedi Oyuncu 7.4 3,471
1984 40 Komedi Oyuncu 7.1 2,847
1984 40 Komedi Oyuncu 6.3 2,506
1983 39 Aile Oyuncu 6.9 1,871
1983 39 Oyuncu 7.1 2,148
1983 39 Komedi Oyuncu 7.9 3,778
1983 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 2,218
1982 38 Komedi Oyuncu 7.0 2,617
1982 38 Komedi Oyuncu 7.8 4,511
1981 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,561
1981 37 Macera Oyuncu 8.2 6,904
1981 37 Komedi Oyuncu 7.2 2,211
1981 37 Komedi Oyuncu 7.7 3,361
1980 36 Komedi Oyuncu 7.1 1,602
1980 36 Komedi Oyuncu 7.2 2,040
1980 36 Komedi Oyuncu 8.5 5,985
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 4,599
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.4 3,051
1979 35 Macera Oyuncu 8.2 4,192
1979 35 Komedi Oyuncu 7.6 2,883
1979 35 Komedi Oyuncu 7.2 2,398
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 11,991
1978 34 Komedi Oyuncu 7.1 2,876
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,851
1978 34 Aile Oyuncu
Yapımcı
7.7 3,034
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 2,043
1978 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 4,114
1977 33 Macera Oyuncu 8.8 13,844
1977 33 Komedi Oyuncu 8.8 13,761
1977 33 Komedi Oyuncu 8.1 5,540
1977 33 Komedi Oyuncu 8.7 15,549
1977 33 Komedi Oyuncu 6.2 2,531
1976 32 Komedi Oyuncu 8.9 15,324
1976 32 Komedi Oyuncu 9.1 18,094
1976 32 Komedi Oyuncu 9.0 18,647
1976 32 Komedi Oyuncu 8.5 8,783
1976 32 Komedi Oyuncu 7.4 2,992
1976 32 Komedi Oyuncu 7.7 3,858
1976 32 Komedi Oyuncu 9.0 16,101
1975 31 Komedi Oyuncu 9.4 32,219
1975 31 Komedi Oyuncu 6.6 3,213
1975 31 Komedi Oyuncu 7.0 1,776
1974 30 Macera Oyuncu 7.5 4,366
1974 30 Dram Oyuncu 6.6 452
1974 30 Macera Oyuncu 8.4 7,476
1974 30 Komedi Oyuncu 7.9 6,307
1974 30 Komedi Oyuncu 8.0 5,024
1973 29 Komedi Oyuncu 7.4 2,001
1973 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,633
1973 29 Komedi Oyuncu 6.5 848
1973 29 Dram Oyuncu 8.8 6,771
1972 28 Komedi Oyuncu 7.5 1,960
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,237) The First (2,598) Shameless (2,449) Better Call Saul (2,145) Bodyguard (2,054) La Casa de Papel (1,525) The 100 (1,187) The Big Bang Theory (1,078) Take Two (1,075) Elementary (1,060)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018