Giriş Kayıt
Gary Summers

Gary Summers


Sesler

Gary Summers, sesler.

Alex Cross (2012), Sound City (2013), Powaqqatsi (1988), Partysaurus Rex (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler 3.3 2,352

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sesler 5.2 116,643

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Sesler 7.3 231,049

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sesler 6.7 48,891

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Sesler 5.7 47,976

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Sesler 7.3 102,501
2015 Aksiyon Sesler 5.6 118,749

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sesler 7.3 644,872

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Sesler 7.0 59,725

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Sesler 7.4 435,199

Şef
2014 Komedi Sesler 7.3 171,832
2014 Animasyon Sesler 7.1 1,097

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Sesler 7.8 562,201
2013 Animasyon Sesler 7.6 11,244

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Sesler 7.3 289,259
2013 Belgesel Sesler 7.8 11,396
2012 Aksiyon Sesler 5.1 30,853

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Sesler 7.9 716,485
2012 Animasyon Sesler 7.6 4,436

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Sesler 6.7 267,220

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Sesler 6.8 145,174
2012 Komedi Sesler 5.5 7,003

Tepedeki Ev
2011 Animasyon Sesler 7.5 26,128

Korku Evi
2011 Dram Sesler 6.0 59,439

Büyük Dövüş
2011 Dram Sesler 8.2 401,091

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sesler 6.3 364,553

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 Animasyon Sesler 4.8 11,206
2011 Komedi Sesler 4.7 6,959
2011 Animasyon Sesler 6.9 190,370

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Sesler 6.1 6,697
2010 Belgesel Sesler 7.1 825

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Sesler 7.0 644,838

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Sesler 4.6 8,615
2010 Korku Sesler 6.1 30,224
2009 Aksiyon Sesler 7.8 1,035,638

39. Dosya
2009 Korku Sesler 6.2 70,857

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sesler 6.0 363,136
2009 Komedi Sesler 4.4 10,814
2008 Biyografi Sesler 6.3 44,200

Sihirli Şehir
2008 Macera Sesler 6.5 59,414
2008 Dram Sesler 5.5 6,412

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sesler 5.2 139,999

Öldür.com
2008 Suç Sesler 6.2 45,094
2008 Macera Sesler 7.4 23
2008 Komedi Sesler 4.2 6,228

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sesler 8.0 577,657

Cinayet Gecesi
2007 Suç Sesler 7.2 168,030

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Sesler 6.3 33,326

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Sesler 4.3 17,185

Arabalar
2006 Animasyon Sesler 7.1 325,775

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 Animasyon Sesler 6.5 52,289
2005 Belgesel Sesler 7.0 862

Xxx 2
2005 Aksiyon Sesler 4.4 63,368

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Sesler 7.2 150,288

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Sesler 6.1 78,470

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Sesler 8.1 859,606

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Sesler 8.9 1,477,619

Gizemli Nehir
2003 Suç Sesler 8.0 386,521

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Sesler 5.5 121,168
2003 Belgesel Sesler 6.9 4,686

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Sesler 6.7 55,338

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Sesler 8.7 1,336,380

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Sesler 6.3 48,306

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Sesler 8.1 732,287

Yapay Zeka
2001 Macera Sesler 7.1 272,908
2001 Aksiyon Sesler 5.9 270,973

Meksikalı
2001 Macera Sesler 6.1 96,886

102 Dalmaçyalı
2000 Macera Sesler 4.9 31,581

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Sesler 6.7 50,412

Frekans
2000 Suç Sesler 7.4 94,165

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sesler 6.6 56,197
2000 Belgesel Sesler 7.0 614

Kara Göl
1999 Aksiyon Sesler 5.7 50,115

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Sesler 7.9 464,876
1999 Dram Sesler 7.2 18,811

Robot Adam
1999 Dram Sesler 6.9 101,739

Perili Ev
1999 Fantastik Sesler 4.9 66,572
1999 Korku Sesler 4.1 3,021
1999 Macera Sesler 7.2 376

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Sesler 7.2 245,607

Omuz Omuza
1998 Komedi Sesler 6.7 55,359

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Sesler 8.6 1,097,597
1998 Belgesel Sesler 7.4 151
1998 Belgesel Sesler 6.6 481
1998 Aksiyon Sesler 5.5 1,083

Titanik
1997 Dram Sesler 7.8 947,880

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Sesler 5.5 66,904

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Sesler 6.5 342,318

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Sesler 6.3 29,486

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Sesler 6.3 195,599

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Sesler 7.1 356,837

Dev Şeftali
1996 Animasyon Sesler 6.7 55,903
1996 Kısa Metraj Sesler 6.2 82

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Sesler 8.3 783,345
1995 Aksiyon Sesler 7.0 267,053

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sesler 6.1 106,003

34. Cadde'de Mucize
1994 Aile Sesler 6.5 28,365

Bebek Firarda
1994 Macera Sesler 6.0 40,613
1993 Macera Sesler 8.1 776,234

Müthiş Dadı
1993 Komedi Sesler 7.0 218,398

Barınağın Meleği
1993 Dram Sesler 7.2 2,145
1993 Dram Sesler 6.3 2,430

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.3 14,059

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Sesler 7.3 6,529

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Sesler 8.5 898,535

Uygunsuz Yollar
1991 Suç Sesler 6.7 7,244

Addams Ailesi
1991 Komedi Sesler 6.9 114,679

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Sesler 6.7 65,829
1991 Aksiyon Sesler 5.8 7,871
1991 Dram Sesler 7.6 3,215
1990 Dram Sesler 7.3 5,311

Daima
1989 Fantastik Sesler 6.4 25,848

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Sesler 8.2 627,867
1988 Macera Sesler 5.4 14,136
1988 Aksiyon Sesler 7.3 92,443
1988 Belgesel Sesler 7.3 7,054

Uzay Topları
1987 Macera Sesler 7.1 157,635

Ördek Howard
1986 Aksiyon Sesler 4.6 39,404
1986 Müzikal Sesler 6.5 3,580
1986 Belgesel Sesler 5.3 133

Koza
1985 Komedi Sesler 6.7 52,069
1985 Belgesel Sesler 7.6 406
1985 Aksiyon Sesler 6.6 7,947

Katilden Mesaj Var
1985 Suç Sesler 6.1 3,295

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Sesler 7.6 401,898
1984 Belgesel Sesler 6.7 229

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Sesler 8.3 853,527
1983 Belgesel Sesler 7.7 553

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Sesler 8.5 804,168

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Sesler 8.7 1,041,605

Kıyamet
1979 Dram 8.5 543,073

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Sesler 8.6 1,110,940
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019