Giriş Kayıt
Peter Sumner

Peter Sumner


Oyuncu

Peter Sumner-Potts, Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

Peter Sumner, 23 Kasım 2016 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Peter Sumner-Potts
Ölüm Tarihi: 23 Kasım 2016
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Oyuncu 2.8 214
2012 Gerilim Oyuncu 6.8 11
2002 Dram Oyuncu 8.2 388
1998 Macera Oyuncu 6.5 3,385
1998 Dram Oyuncu 7.1 969
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 547
1992 Dram Oyuncu 6.2 226
1989 Dram Oyuncu 7.1 94

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,251
1981 Korku Oyuncu 5.2 811
1981 Dram Oyuncu 6.8 350
1978 Biyografi Oyuncu 7.4 1,309

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,086,574
1970 Biyografi Oyuncu 5.1 982
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018