Giriş Kayıt
John E. Sullivan

John E. Sullivan


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Kameraman

John E. Sullivan, görsel efekt, yönetmen asistanı, kameraman.

Birkaç İyi Adam (1992), Öldüren Şüphe (2002), İkili Oyun (1999), Masumiyet Yaşı (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John F. Sullivan | John Sullivan
Takma İsmi: Sully
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Görsel Efekt 6.4 1,247

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 22,627

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 88,641

İleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 140,512
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 19,183

Cennet Gibi
2005 Komedi Görsel Efekt 6.7 93,381

Gece Uçuşu
2005 Gizem Görsel Efekt 6.5 105,805

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Görsel Efekt 7.5 336,522

Kuraldışı
2003 Suç Görsel Efekt 6.5 56,222

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 158,073

Kızıl Yılan
2003 Macera Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
2.0 432

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 46,037

Öldüren Şüphe
2002 Suç Görsel Efekt 6.1 23,280

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
Kameraman
3.0 24,490

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 92,082

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
6.6 111,016

İkili Oyun
1999 Suç Yönetmen Asistanı
Kameraman
Görsel Efekt
6.8 81,983

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 97,287
1996 Komedi Görsel Efekt 4.6 4,251

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman
Yönetmen Asistanı
6.4 188,785

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 342,261

Noel Baba
1994 Komedi Görsel Efekt 6.4 85,605

Gölge
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 21,670

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 89,594

Masumiyet Yaşı
1993 Dram Görsel Efekt 7.2 44,469

Son Kahraman
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 126,150

Birkaç İyi Adam
1992 Dram Görsel Efekt 7.7 215,636
1990 Komedi Görsel Efekt 4.3 7,063

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Görsel Efekt 5.3 23,715

Uzay Topları
1987 Macera Görsel Efekt 7.1 159,479

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Görsel Efekt 6.1 20,116
1982 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 23,435

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 75,232
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019