Giriş Kayıt
Erik Per Sullivan

Erik Per Sullivan (31)


Oyuncu

Erik Per Sullivan, 12 Temmuz 1991 Worcester, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Malcolm in The Middle 1 (2000), Sadakatsiz (2002), Wendigo (2001), Çılgın Yılbaşı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1991
Doğum Yeri: Worcester, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Erik Sullivan
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oniki
2010 19 Dram Oyuncu 5.6 12,342

Arthur ile Minimoylar
2006 15 Macera Oyuncu 6.0 37,838

Çılgın Yılbaşı
2004 13 Komedi Oyuncu 5.4 50,096

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 12 Animasyon Oyuncu 8.2 1,040,612

Sadakatsiz
2002 11 Dram Oyuncu 6.7 90,631
2001 10 Macera Oyuncu 5.9 57,591
2001 10 Korku Oyuncu 5.1 4,407

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.1 132,162

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 8 Dram Oyuncu 7.4 100,044
1998 7 Aksiyon Oyuncu 6.7 427,213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022