Giriş Kayıt
D.J. Sullivan

D.J. Sullivan


Oyuncu

D.J. Sullivan, Spokane, Washington, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Spokane, Washington, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Gerilim Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 3.4 1,120
1991 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,185
1988 Komedi Oyuncu 5.1 5,617
1987 Komedi Oyuncu    
1978 Komedi Oyuncu 4.6 10,478
1976 Dram Oyuncu 3.2 441
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018