Giriş Kayıt
Jana Sulcová

Jana Sulcová (72)


Oyuncu

Jana Sulcová, 12 Şubat 1947 Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu.

S tebou me baví svet (1983) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Şubat 1947
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti)
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.9 103
2017 Suç Oyuncu 7.4 40
2015 68 Komedi Oyuncu 7.1 419
2015 Komedi Oyuncu 6.4 54
2014 Suç Oyuncu 8.4 104
2012 Komedi Oyuncu 3.1 12
2010 63 Komedi Oyuncu 7.5 848
2009 Komedi Oyuncu 6.9 124
2004 57 Komedi Oyuncu 5.4 148

Ölü Yakıcısı
1969 22 Dram Oyuncu 8.0 5,695
1968 21 Komedi Oyuncu 5.4 24
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019