Giriş Kayıt
Tsutomu Sugita

Tsutomu Sugita


Yapımcı

Tsutomu Sugita, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Yapımcı 7.6 1,695
2002 Animasyon Yapımcı 8.5 15,400
2000 Animasyon Yapımcı 7.5 338
1999 Animasyon Yapımcı 7.9 377
1990 Animasyon Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018