Giriş Kayıt
Tsutomu Sugita

Tsutomu Sugita


Yapımcı

Tsutomu Sugita, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Yapımcı    
2002 Animasyon Yapımcı 8.6 13,876
2000 Animasyon Yapımcı 7.7 283
1999 Animasyon Yapımcı 7.9 377
1990 Animasyon Yapımcı    
Film Altyazıları
Upgrade (6,562) Deadpool 2 (5,828) Avengers: Infinity War (3,098) Skyscraper (3,075) Tag (2,642) Adrift (2,350) Down a Dark Hall (1,835) The Endless (1,085) Ah-ga-ssi (743) Ready Player One (648)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,061) Castle Rock (2,018) The 100 (1,638) Sharp Objects (1,411) Preacher (1,234) Better Call Saul (1,110) Vikings (984) Westworld (959) Suits (958) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018