Giriş Kayıt
Masatomo Sudoh

Masatomo Sudoh


Animasyon, Sanat Bölümü

Masatomo Sudoh, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Animasyon 6.8 708
2009 Animasyon Animasyon 7.1 1,175
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 473
2005 Animasyon Animasyon 7.1 993
2004 Animasyon Animasyon 7.1 1,082
2001 Animasyon Animasyon 7.6 1,357
1998 Animasyon Animasyon 7.4 1,459

Dedektif Conan
1996 Animasyon Animasyon 8.4 8,921
1995 Macera Animasyon 7.2 254
1991 Aksiyon Animasyon 6.9 1,784
1988 Animasyon Animasyon 8.1 132,203
1982 Animasyon Animasyon 7.5 1,433
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018