Giriş Kayıt
Tapa Sudana

Tapa Sudana


Oyuncu

Tapa Sudana, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 6
2013 Dram Oyuncu 6.6 14
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 318
2005 Komedi Oyuncu 5.6 1,764

Hazır Giyim
1994 Komedi Oyuncu 5.1 13,602
1989 Dram Oyuncu 7.9 969
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019