Giriş Kayıt
Ludwig Stössel

Ludwig Stössel (90)


Oyuncu

Ludwig Stössel, 12 Şubat 1883 Léka, Macaristan, Avusturya-Macaristan [bugünkü Lockenhaus, Burgenland, Avusturya] doğumlu oyuncu.

Bluebeard (1944), İnsan Avı (1941), The Sun Shines Bright (1953), (1942) Yankeeler'in Gururu (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

Ludwig Stössel, 29 Ocak 1973 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Şubat 1883
Ölüm Tarihi: 29 Ocak 1973
Doğum Yeri: Léka, Macaristan, Avusturya-Macaristan [bugünkü Lockenhaus, Burgenland, Avusturya]
Diğer Bir İsmi: Ludwig Stoessel | Ludwig Stossel | Ludwig Stossell
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatlı Nağmeler
1960 77 Komedi Oyuncu 6.2 2,903
1959 76 Dram Oyuncu 6.3 252
1959 Komedi Oyuncu 7.7 83
1958 75 Macera Oyuncu 5.1 1,290

Albay Ve Ben
1958 75 Komedi Oyuncu 7.1 550
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,182
1957 Komedi Oyuncu 8.3 130
1955 Dram Oyuncu 6.1 42
1953 70 Komedi Oyuncu 7.1 1,136
1953 70 Komedi Oyuncu 7.0 1,043

Zamanımızın Maceraları
1952 69 Komedi Oyuncu 7.3 13
1952 69 Biyografi Oyuncu 7.1 248
1952 69 Müzikal Oyuncu 5.9 462
1951 68 Komedi Oyuncu 6.6 932
1949 66 Dram Oyuncu 6.7 911

Bir Şarkı Doğuyor
1948 65 Komedi Oyuncu 7.0 1,887
1947 64 Dram Oyuncu 6.0 410
1947 64 Müzikal Oyuncu 6.0 283
1947 64 Dram Oyuncu 6.8 837
1947 64 Biyografi Oyuncu 6.8 472
1946 63 Romantik Oyuncu 6.6 2,137

Dracula'nın Evi
1945 62 Fantastik Oyuncu 5.9 4,260
1945 62 Fantastik Oyuncu 6.1 761
1945 62 Biyografi Oyuncu 6.6 1,549
1944 61 Suç Oyuncu 6.0 1,470

Ölmeyen Rüyalar
1944 61 Korku Oyuncu 5.4 592
1943 60 Dram Oyuncu 6.5 158
1943 60 Dram Oyuncu 6.7 627

Kuzey Atlantik'e Hareket
1943 60 Dram Oyuncu 7.0 3,148
1943 60 Dram Oyuncu 6.4 1,600

Kazablanka
1942 59 Dram Oyuncu 8.5 474,544
1942 59 Dram Oyuncu 6.7 939

Yankeeler'in Gururu
1942 59 Biyografi Oyuncu 7.7 9,078
1942 59 Fantastik Oyuncu 6.1 427

Acı Günler
1942 59 Dram Oyuncu 7.6 3,609
1942 59 Komedi Oyuncu 7.3 8,260
1942 59 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,322
1941 58 Komedi Oyuncu 6.0 12

Gönüllü
1941 58 Komedi Oyuncu 6.3 1,125

İnsan Avı
1941 58 Dram Oyuncu 7.3 4,405
1940 57 Komedi Oyuncu 6.7 1,654

Dr. Mabuse'nin Vasiyeti
1933 50 Suç Oyuncu 7.9 10,228
1931 48 Komedi Oyuncu 6.8 50
1930 47 Komedi Oyuncu 7.2 17
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (389,727) Chernobyl (31,171) The Big Bang Theory (6,767) Killing Eve (3,238) The 100 (3,094) The Blacklist (2,188) Vikings (1,839) Breaking Bad (1,470) Shingeki no kyojin (1,457) The Flash (1,351)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019