Giriş Kayıt
Charles Sturridge

Charles Sturridge (68)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Charles Sturridge, 24 Haziran 1951 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu.

Strike (2017), Brideshead Revisited (1981), Gulliver's Travels (1996), FairyTale: A True Story (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1951
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Yönetmen 6.6 1,065
2017 Suç Yönetmen 7.9 6,627
2016 65 Dram Yönetmen 6.8 1,208

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Yönetmen 8.0 69,980
2013 Dram Yönetmen 7.5 1,588

Günah Keçisi
2012 61 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 3,674
2008 Komedi Yönetmen 8.2 2,884
2005 54 Macera Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.7 3,862
2002 51 Macera Yönetmen
Senarist
7.7 2,425
2000 49 Dram Senarist
Yönetmen
7.9 1,977

Ohio Doğaçlaması
2000 49 Kısa Metraj Yönetmen 7.5 151
1997 46 Dram Yönetmen 6.5 5,212
1996 45 Macera Yönetmen 7.0 5,913
1991 40 Dram Senarist
Yönetmen
6.6 1,816
1988 37 Dram Senarist
Yönetmen
6.7 1,625

Arya
1987 36 Komedi Yönetmen
Senarist
5.8 2,411
1981 Dram Senarist
Yönetmen
8.6 5,961

Eğer
1968 17 Dram Oyuncu 7.6 20,154
1960 Dram Yönetmen 5.7 4,338
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019