Giriş Kayıt
Brian Stultz

Brian Stultz


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Brian Stultz, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Clara's Heart (1988), (2000) Unutulmaz Titanlar (2000), (1986) İnsan Avcısı (1986), (1995) Empire Records (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Stolz | Brian Patrick Stultz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 177,281

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 120,321

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 333,050
2014 Korku Yapım Tasarımcısı 4.3 6,238

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.2 679,963
2012 Aile Sanat Yönetmeni 7.8 699
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 17,950
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 10,987
2010 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 164
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 1,623
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 5,532
2008 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.3 3,561

Hasat Zamanı
2007 Korku Sanat Bölümü 5.7 40,602
2006 Suç Sanat Bölümü 6.3 4,975

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 69,821

Radyo
2003 Dram Sanat Bölümü 6.9 36,014

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 6,399

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 95,017

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.0 12,669

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 33,928
2000 Suç Sanat Bölümü 6.3 6,369

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 183,509

Harika Çocuklar
2000 Dram Sanat Bölümü 7.4 58,561

Ekim Düşü
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 74,805
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 24,580

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 36,567
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 7,831
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 46,500
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 45,041
1994 Dram Sanat Bölümü 6.5 25,578

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.8 10,726

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 154,417

Et Ve Kemik
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 4,545

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Sanat Bölümü 4.0 45,239

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Sanat Bölümü 7.3 48,752

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Sanat Bölümü 7.6 95,997
1992 Dram Sanat Bölümü 6.8 364

Beyaz Diş
1991 Macera Sanat Bölümü 6.7 17,991

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 77,980
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,601
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.3 3,492
1988 Dram Sanat Bölümü 6.3 1,953
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.9 5,536
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.8 5,227

İnsan Avcısı
1986 Suç Sanat Bölümü 7.2 59,095
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019