Giriş Kayıt
Duke Stroud

Duke Stroud (80)


Oyuncu

Duke Stroud, 14 Nisan 1938 doğumlu oyuncu.

(1986) Top Gun (1986), (1995) Children of the Corn III: Urban Harvest (1995), (2006) Beautiful Dreamer (2006), (2002) Havada Panik (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1938
Diğer Bir İsmi: Duke S. Stroud
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 73 Dram Oyuncu 6.5 3,578
2006 68 Dram Oyuncu 5.0 89
2006 68 Dram Oyuncu 6.4 576

Havada Panik
2002 64 Aksiyon Oyuncu 3.4 689
1997 59 Gerilim Oyuncu    
1995 57 Korku Oyuncu 4.1 5,981
1994 56 Aksiyon Oyuncu 4.4 397
1994 56 Gerilim Oyuncu 4.9 147
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,726

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,945
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,173
1990 52 Komedi Oyuncu 6.2 16,989
1986 48 Aksiyon Oyuncu 6.9 252,712

Çılgınlar Hapishanesi
1985 47 Komedi Oyuncu 5.0 207

Cennet Parası
1981 43 Dram Oyuncu 6.5 4,688

Uzun Sürücüler
1980 42 Western Oyuncu 7.1 8,547
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018