Giriş Kayıt
Duke Stroud

Duke Stroud (80)


Oyuncu

Duke Stroud, 14 Nisan 1938 doğumlu oyuncu.

(1986) Top Gun (1986), (1995) Children of the Corn III: Urban Harvest (1995), (2006) Beautiful Dreamer (2006), (2002) Havada Panik (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1938
Diğer Bir İsmi: Duke S. Stroud
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 73 Dram Oyuncu 6.5 3,601
2006 68 Dram Oyuncu 5.0 90
2006 68 Dram Oyuncu 6.4 617

Havada Panik
2002 64 Aksiyon Oyuncu 3.4 691
1997 59 Gerilim Oyuncu 4.3 289
1995 57 Korku Oyuncu 4.1 6,022
1994 56 Aksiyon Oyuncu 4.3 494
1994 56 Gerilim Oyuncu 4.9 151
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,764

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,964
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,401
1990 52 Komedi Oyuncu 6.3 17,093
1986 48 Aksiyon Oyuncu 6.9 254,409

Çılgınlar Hapishanesi
1985 47 Komedi Oyuncu 4.9 211

Cennet Parası
1981 43 Dram Oyuncu 6.5 4,713

Uzun Sürücüler
1980 42 Western Oyuncu 7.1 8,622
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018