Giriş Kayıt
Mark Strong

Mark Strong (55)


Oyuncu

Marco Giuseppe Salussolia, 05 Ağustos 1963 Islington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sherlock Holmes (2009), Kingsman: Gizli Servis (2014), RocknRolla (2008), Kingsman: Altın Çember (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marco Giuseppe Salussolia
Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1963
Doğum Yeri: Islington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Strongy
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
8.9 (48 Oy)
  • Currently 178.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Oyuncu    
2018 55 Komedi Oyuncu 6.7 119
2018 55 Biyografi Oyuncu 6.1 3,066
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,598

Kingsman: Altın Çember
2017 54 Aksiyon Oyuncu 6.8 212,105

6 Gün
2017 54 Aksiyon Oyuncu 6.2 12,891
2016 53 Dram Oyuncu 7.5 48,013

Jadotville Kuşatması
2016 53 Aksiyon Oyuncu 7.3 21,857
2016 53 Dram Oyuncu 4.8 7,291

Grimsby Kardeşler
2016 53 Aksiyon Oyuncu 6.2 78,716
2015 52 Belgesel Oyuncu 7.5 722

Kingsman: Gizli Servis
2014 51 Aksiyon Oyuncu 7.7 526,421

Yapay Oyun
2014 51 Biyografi Oyuncu 8.0 595,511

Uyuyana Kadar
2014 51 Dram Oyuncu 6.3 62,320

Aya Yakın
2014 51 Komedi Oyuncu 7.0 3,510
2014 51 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 637

Kahraman Şövalye Justin
2013 50 Animasyon Oyuncu 6.1 5,110

Anna
2013 50 Dram Oyuncu 6.5 19,027

Büyük Tuzak
2013 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 30,118
2013 Suç Oyuncu 7.1 5,278

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 49 Dram Oyuncu 7.4 244,480
2012 49 Suç Oyuncu 6.0 3,461
2012 Dram Oyuncu 7.4 194

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 49 Aksiyon Oyuncu 6.6 234,608

Kara Altın
2011 48 Macera Oyuncu 6.7 10,318

Köstebek
2011 48 Dram Oyuncu 7.1 171,430

Yeşil Fener
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.5 247,476

Kartal
2011 48 Macera Oyuncu 6.2 60,206
2011 48 Belgesel Oyuncu 7.9 30

İrlandalı
2011 48 Komedi Oyuncu 7.3 73,734

Aşırıcılar
2010 47 Animasyon Oyuncu 7.6 65,815

Özgürlük Yolu
2010 47 Macera Oyuncu 7.3 100,057
2010 47 Aksiyon Oyuncu 6.7 235,117

Göster Gününü
2010 47 Aksiyon Oyuncu 7.6 487,447

Genç Victoria
2009 46 Biyografi Oyuncu 7.3 52,613
2009 46 Aksiyon Oyuncu 7.6 537,371
2009 46 Dram Oyuncu 6.3 2,512

Yalanlar Üstüne
2008 45 Aksiyon Oyuncu 7.1 195,421

Babil M.S.
2008 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 88,526

İyi İnsan
2008 45 Dram Oyuncu 6.2 6,341
2008 45 Aksiyon Oyuncu 7.3 215,929

Bir Aptalın Anıları
2008 45 Dram Oyuncu 6.8 11,248

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 45 Komedi Oyuncu 7.1 24,647

Yıldız Tozu
2007 44 Macera Oyuncu 7.7 235,108

Gün Işığı
2007 44 Macera Oyuncu 7.3 215,616
2007 44 Belgesel Oyuncu 8.1 65

Aşk Manzaraları
2006 43 Komedi Oyuncu 6.1 4,772
2006 43 Suç Oyuncu 7.7 535

Tristan Ve Isolde
2006 43 Dram Oyuncu 6.8 48,245

Tabanca
2005 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 82,662
2005 42 Dram Oyuncu 6.9 118,888
2005 42 Suç Oyuncu 6.9 28,545
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247
2004 Belgesel Oyuncu 8.0 729
2003 40 Suç Oyuncu 8.2 2,185
2003 40 Biyografi Oyuncu 7.3 2,036

Aşka Dair Her Şey
2003 40 Dram Oyuncu 5.5 7,559

Savaşın Sonu
2001 38 Dram Oyuncu 7.1 9,489
2001 38 Dram Oyuncu 5.2 489
2000 Dram Oyuncu 7.3 480

Günışığından Bir Damla
1999 36 Dram Oyuncu 7.5 12,157
1997 34 Dram Oyuncu 8.1 444
1997 34 Komedi Oyuncu 6.7 9,293
1996 33 Komedi Oyuncu 6.8 28,118
1996 33 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,702
1994 31 Suç Oyuncu 6.4 2,068

Yüzyıl
1993 30 Dram Oyuncu 6.2 271
1993 30 Suç Oyuncu 8.2 2,568
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018