Giriş Kayıt
Hans Peter Strobl

Hans Peter Strobl (27)


Sesler

Hans Peter Strobl, 22 Ocak 1942 Vienna, Avusturya doğumlu sesler.

Montreal'li İsa (1989), Lies My Mother Told Me (2005), (1998) Kırmızı Keman (1998), (2000) Savaş Sanatı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1942
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Hans Strobl | Peter Strobl
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Sesler 5.9 10,408
2006 Dram Sesler 6.4 122
2006 Dram Sesler 7.3 607
2006 Dram Sesler 6.5 182

İnsan Tacirleri
2005 Suç Sesler 7.6 6,288
2005 Dram Sesler 7.3 1,153
2005 Dram Sesler 6.5 815
2004 Suç Sesler 7.1 691
2004 Gizem Sesler 4.6 381
2004 Dram Sesler 5.4 170
2004 Komedi Sesler 4.7 473
2004 Dram Sesler 6.5 160
2004 Dram Sesler 6.1 76
2003 Dram Sesler 7.4 963

Küçük Lili
2003 Dram Sesler 6.3 1,547
2002 Dram Sesler 6.7 959
2002 Dram Sesler 7.2 475
2002 Gerilim Sesler 6.1 571
2002 Dram Sesler 6.5 177

Kayıp Ve Çılgın
2001 Dram Sesler 7.0 18,827
2001 Komedi Sesler 5.7 1,026
2001 Komedi Sesler 6.9 1,520
2001 Dram Sesler 6.9 130
2001 Dram Sesler 6.7 78

Katran Kaplı Melek
2001 Dram Sesler 6.9 252
2001 Dram Sesler 6.9 169

15 Şubat 1839
2001 Dram Sesler 7.3 709

Savaş Sanatı
2000 Aksiyon Sesler 5.7 27,228
2000 Dram Sesler 7.2 134
2000 Komedi Sesler 6.2 421
1999 Komedi Sesler 6.5 286

ÖldürenTutku
1999 Dram Sesler 4.9 13,991
1998 Dram Sesler 6.7 1,198
1998 Komedi Sesler 6.6 508

Kırmızı Keman
1998 Dram Sesler 7.7 29,613
1996 Gerilim Sesler 5.0 939
1996 Suç Sesler 7.1 402
1996 Komedi Sesler 5.5 335
1995 Korku Sesler 4.2 639
1995 Dram Sesler 7.0 166
1995 Aksiyon Sesler 5.5 1,260

Günah Çıkarma
1995 Dram Sesler 7.5 1,471
1994 Macera Sesler 7.0 105
1993 Macera Sesler 6.4 368
1992 Dram Sesler 7.7 1,414
1992 Komedi Sesler 7.5 6,305
1990 Dram Sesler 7.8 881

Montreal'li İsa
1989 Dram Sesler 7.5 6,414
1988 Dram Sesler 6.3 53
1988 Animasyon Sesler 6.1 60
1987 Suç Sesler 7.2 628
1985 Animasyon Sesler 6.6 7
1984 Animasyon Sesler 5.5 22
1981 Animasyon Sesler 6.1 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019