Giriş Kayıt
Eileen Stringer

Eileen Stringer


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Eileen Stringer, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.5 526
2003 Komedi Casting 6.8 2,531
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 2,702
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 2,267
1995 Macera Casting 5.1 1,278
1988 Aksiyon Yapımcı 7.0 7,909
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019