Giriş Kayıt
Bertram Strauß

Bertram Strauß (5)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Bertram Strauß, 09 Aralık 2013 Bochum, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Doğum Tarihi: 09 Aralık 2013
Doğum Yeri: Bochum, North Rhine-Westphalia, Almanya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 3 Aile Yapım Tasarımcısı 5.4 171

Fırıldak Kedi Findus
2014 1 Aile Yapım Tasarımcısı 5.5 260

Pinokyo
2013 Aile Yapım Tasarımcısı 5.2 137

Ne Adam Ama
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 3,414
2010 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.7 11,808
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 240
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 2,310

Köpekleri Vurmak
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 10,465
2002 Suç Yapım Tasarımcısı 7.0 495
1996 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.3 601
1994 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 5,742

Macon Bebeği
1993 Dram Sanat Bölümü 6.9 3,585
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019