Giriş Kayıt
Lui Strassburger

Lui Strassburger


Oyuncu

Luis Emilio Strassburguer, oyuncu.

Gerçek İsmi: Luis Emilio Strassburguer
Diğer Bir İsmi: Luis Emilio Strassburger
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.7 413
2013 Komedi Oyuncu 8.1 1,236
2012 Komedi Oyuncu 8.1 1,485
2009 Dram Oyuncu 7.3 56
2009 Macera Oyuncu 5.7 442
2008 Dram Oyuncu 7.8 476
2005 Dram Oyuncu 7.2 62

Cinnet
2001 Dram Oyuncu 7.7 4,216
1999 Aile Oyuncu 5.7 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019