Giriş Kayıt
Raymond Storey

Raymond Storey


Senarist, Yapımcı

Raymond Storey, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gizem Senarist 7.9 38
2012 Dram Senarist
Yapımcı
7.9 3,664
2008 Dram Senarist 6.8 468
2008 Dram Yapımcı
Senarist
5.5 231
1996 Dram Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.1 349
1996 Dram Senarist
Çeşitli
8.4 377
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019