Giriş Kayıt
Raymond Storey

Raymond Storey


Senarist, Yapımcı

Raymond Storey, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gizem Senarist 7.9 38
2012 Dram Senarist
Yapımcı
7.9 3,641
2008 Dram Senarist 6.8 467
2008 Dram Yapımcı
Senarist
5.5 231
1996 Dram Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.1 346
1996 Dram Senarist
Çeşitli
8.4 375
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018