Giriş Kayıt
Larry Storch

Larry Storch (96)


Oyuncu

Larry Storch, 08 Ocak 1923 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1961 yılının Temmuz ayında Norma Storch ile evlendi. 42 yılın ardından 2003 yılının Ağustos ayında boşandılar.

F Troop (1965), 40 Pounds of Trouble (1962), The Flight of Dragons (1982), The Batman/Superman Hour (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1923
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 82 Belgesel Oyuncu 6.4 15,564
1995 Animasyon Oyuncu 7.3 9,185
1994 71 Komedi Oyuncu 4.7 4,693
1989 66 Oyuncu 7.0 31
1982 59 Animasyon Oyuncu 7.8 4,872

O'nun Çocuğu
1981 58 Komedi Oyuncu 6.4 4,954
1980 57 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 2,748
1979 56 Animasyon Oyuncu 7.2 2,500
1979 56 Belgesel Oyuncu 8.3 34
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,519

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,261
1976 Animasyon Oyuncu 7.7 57

Havaalanı 1975
1974 51 Aksiyon Oyuncu 5.6 8,372
1974 51 Macera Oyuncu 6.2 429
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,002
1969 46 Komedi Oyuncu 5.6 446
1969 Animasyon Oyuncu 7.6 1,003
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,135
1965 42 Komedi Oyuncu 6.8 711
1965 42 Komedi Oyuncu 6.3 323
1965 Komedi Oyuncu 7.4 2,095

Büyük Yarış
1965 42 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,374
1964 41 Komedi Oyuncu 6.5 3,097
1963 40 Komedi Oyuncu 7.0 1,972
1962 39 Komedi Oyuncu 6.6 623
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,706
1962 Komedi Oyuncu 8.6 189
1960 37 Komedi Oyuncu 6.8 1,011
1959 36 Savaş Oyuncu 5.7 175
1958 35 Western Oyuncu 5.3 102
1955 Komedi Oyuncu 8.5 1,199
1951 28 Macera Oyuncu 6.7 553
1950 Komedi Oyuncu 7.6 403
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018