Giriş Kayıt
Larry Storch

Larry Storch (95)


Oyuncu

Larry Storch, 08 Ocak 1923 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1961 yılının Temmuz ayında Norma Storch ile evlendi. 42 yılın ardından 2003 yılının Ağustos ayında boşandılar.

F Troop (1965), 40 Pounds of Trouble (1962), The Flight of Dragons (1982), The Batman/Superman Hour (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1923
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 82 Belgesel Oyuncu 6.4 15,514
1995 Animasyon Oyuncu 7.3 9,101
1994 71 Komedi Oyuncu 4.6 4,645
1989 66 Oyuncu 7.0 31
1982 59 Animasyon Oyuncu 7.8 4,830

O'nun Çocuğu
1981 58 Komedi Oyuncu 6.4 4,910
1980 57 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 2,389
1979 56 Animasyon Oyuncu 7.2 2,373
1979 56 Belgesel Oyuncu 8.3 33
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,367

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,130
1976 Animasyon Oyuncu 7.7 54

Havaalanı 1975
1974 51 Aksiyon Oyuncu 5.6 8,276
1974 51 Macera Oyuncu 6.2 338
1971 Komedi Oyuncu 7.8 989
1969 46 Komedi Oyuncu 5.6 441
1969 Animasyon Oyuncu 7.7 972
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,088
1965 42 Komedi Oyuncu 6.9 636
1965 42 Komedi Oyuncu 6.3 314
1965 Komedi Oyuncu 7.4 1,642

Büyük Yarış
1965 42 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,263
1964 41 Komedi Oyuncu 6.5 3,056
1963 40 Komedi Oyuncu 7.0 1,944
1962 39 Komedi Oyuncu 6.5 568
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,656
1962 Komedi Oyuncu 8.7 186
1960 37 Komedi Oyuncu 6.8 1,000
1959 36 Savaş Oyuncu 5.7 172
1958 35 Western Oyuncu 5.5 96
1955 Komedi Oyuncu 8.5 1,184
1951 28 Macera Oyuncu 6.7 543
1950 Komedi Oyuncu 7.6 399
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018