Giriş Kayıt
Lena Stolze

Lena Stolze (62)


Oyuncu

Lena Stolze, 08 Ağustos 1956 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Edepsiz Kız (1990), Kehanet (2009), Die weiße Rose (1982), And Along Come Tourists (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.2 54
2016 60 Aile Oyuncu 5.6 62
2013 57 Dram Oyuncu 7.2 207
2011 55 Dram Oyuncu 6.6 105
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.1 334
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.6 1,405

Kasırganın İçinde
2009 53 Biyografi Oyuncu 6.7 532

Kehanet
2009 53 Biyografi Oyuncu 6.5 945

And Along Come Tourists
2007 51 Dram Oyuncu 6.9 990
2006 Suç Oyuncu 7.1 132
2003 47 Suç Oyuncu 6.6 488

Güller Sokağı
2003 47 Dram Oyuncu 6.8 2,139
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,209
1995 39 Dram Oyuncu 7.1 1,437

Edepsiz Kız
1990 34 Komedi Oyuncu 7.4 2,209
1982 26 Biyografi Oyuncu 7.2 790
1981 Suç Oyuncu 6.5 554

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,021
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018