Giriş Kayıt
Lena Stolze

Lena Stolze (62)


Oyuncu

Lena Stolze, 08 Ağustos 1956 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Edepsiz Kız (1990), Kehanet (2009), Die weiße Rose (1982), And Along Come Tourists (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.2 38
2016 60 Aile Oyuncu 5.2 26
2013 57 Dram Oyuncu 7.2 136
2011 55 Dram Oyuncu 6.6 101
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.1 295
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.5 1,151

Kasırganın İçinde
2009 53 Biyografi Oyuncu 6.6 409

Kehanet
2009 53 Biyografi Oyuncu 6.5 837

And Along Come Tourists
2007 51 Dram Oyuncu 6.9 948
2006 Suç Oyuncu 7.1 129
2003 47 Suç Oyuncu 6.7 451

Güller Sokağı
2003 47 Dram Oyuncu 6.8 2,020
1998 Suç Oyuncu    
1995 39 Dram Oyuncu 7.1 1,342

Edepsiz Kız
1990 34 Komedi Oyuncu 7.5 2,026
1982 26 Biyografi Oyuncu 7.2 709
1981 Suç Oyuncu 6.6 441

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,001
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018