Giriş Kayıt
Lena Stolze

Lena Stolze (62)


Oyuncu

Lena Stolze, 08 Ağustos 1956 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Edepsiz Kız (1990), Kehanet (2009), Die weiße Rose (1982), And Along Come Tourists (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.2 55
2016 60 Aile Oyuncu 5.6 63
2013 57 Dram Oyuncu 7.2 207
2011 55 Dram Oyuncu 6.6 106
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.0 342
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.6 1,420

Kasırganın İçinde
2009 53 Biyografi Oyuncu 6.7 539

Kehanet
2009 53 Biyografi Oyuncu 6.5 957

And Along Come Tourists
2007 51 Dram Oyuncu 6.9 993
2006 Suç Oyuncu 7.1 136
2003 47 Suç Oyuncu 6.6 490

Güller Sokağı
2003 47 Dram Oyuncu 6.8 2,146
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,214
1995 39 Dram Oyuncu 7.1 1,448

Edepsiz Kız
1990 34 Komedi Oyuncu 7.4 2,237
1982 26 Biyografi Oyuncu 7.2 801
1981 Suç Oyuncu 6.5 564

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,039
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018