Giriş Kayıt
Jan Stoltz

Jan Stoltz (46)


Görsel Efekt, Animasyon, Yönetmen

Jan Stoltz, 06 Mart 1973 Bremerhaven, Almanya doğumlu görsel efekt, animasyon, yönetmen.

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mart 1973
Doğum Yeri: Bremerhaven, Almanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Dandun
2018 45 Animasyon Yönetmen 5.8 48
2017 44 Komedi Çeşitli 5.8 30

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 44 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 438,882

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 44 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 181,643
2016 43 Komedi Görsel Efekt 5.4 391
2015 42 Aksiyon Görsel Efekt 3.9 535

7 Cüceler
2014 41 Animasyon Animasyon 4.6 1,011
2012 Aile Görsel Efekt 7.9 2,768

Kuzgun
2012 39 Suç Görsel Efekt 6.4 79,744

Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk
2011 38 Komedi Görsel Efekt 4.8 186

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 673,986

Yeşil Fener
2011 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 253,144

Yeşil Yaban Arısı
2011 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 149,017

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 37 Macera Görsel Efekt 6.3 130,468

Ninja'nın İntikamı
2009 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 64,845
2009 36 Macera Görsel Efekt 5.5 2,667

Timsahlar
2009 36 Macera Görsel Efekt 6.2 888

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 36 Komedi Görsel Efekt 5.2 449

Prenses Lissi ve Karadamı Yeti
2007 34 Animasyon Animasyon 5.1 3,673
2006 33 Animasyon Görsel Efekt 4.7 2,418
2005 32 Suç Görsel Efekt 6.9 29,200

Ben, Robot
2004 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 466,628

Futbol A.Ş.
2004 31 Suç Görsel Efekt 6.9 26,976
2003 30 Aksiyon Görsel Efekt 2.0 34,792

Katil Asansör
2001 28 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 3,800
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019