Giriş Kayıt
Fred Stoller

Fred Stoller (54)


Oyuncu, Senarist

Fred Stoller, 19 Mart 1965 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

(2011) Hayat Sana Güzel (2011), (2014) Over the Garden Wall (2014), (2006) Küçük Adam (2006), (2008) Çılgın Dostlar 2 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1965
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Fred Stoler | Frederick Stoller
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 1,445
2015 50 Komedi Oyuncu 8.2 6
2014 49 Korku Oyuncu 3.8 1,412
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 29,348
2013 48 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 90
2013 Komedi Oyuncu 5.3 1,522

Paranormal Film
2013 48 Komedi Oyuncu 2.3 847
2012 Komedi Oyuncu 6.6 29,014

Hayat Sana Güzel
2011 46 Komedi Oyuncu 6.3 156,079
2011 Komedi Oyuncu 6.8 2,549
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 56,721
2011 46 Komedi Oyuncu
Senarist
5.9 134

Çılgın Dostlar 3
2010 45 Animasyon Oyuncu 5.2 8,921
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 291

Dr. Dolittle: Milyon Dolarlık Köpek
2009 44 Komedi Oyuncu 4.0 1,524

Çılgın Dostlar 2
2008 43 Animasyon Oyuncu 5.6 20,031

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 14,417

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.9 26,044
2006 Animasyon Senarist
Oyuncu
5.8 1,219

Küçük Adam
2006 41 Komedi Oyuncu 4.4 46,578

Ribaund
2005 40 Komedi Oyuncu 5.2 11,785

Afacanlar Yuvada
2003 38 Komedi Oyuncu 5.6 58,906
2003 Animasyon Oyuncu 5.5 4,360

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 184,983
2002 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.5 4,810
2001 36 Macera Oyuncu 5.9 47,884
2001 Komedi Oyuncu 8.4 224,663

Hayvan
2001 36 Komedi Oyuncu 4.8 53,912
1998 33 Komedi Oyuncu 2.4 5,596
1998 Komedi Oyuncu 5.9 1,089
1996 Komedi Oyuncu 7.1 58,397
1996 Komedi Oyuncu 6.7 31,134
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,438

Salak İle Avanak
1994 29 Komedi Oyuncu 7.3 330,797

Ufaklık
1994 29 Komedi Oyuncu 4.6 61,141

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 686,987
1993 Komedi Oyuncu 6.9 34,037
1989 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.8 227,525
1989 24 Komedi Oyuncu 6.0 1,259
1988 Komedi Oyuncu 6.8 7,825
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019