Giriş Kayıt
Jack Stokes

Jack Stokes (93)


Animasyon, Sanat Bölümü

John Albert Stokes, 02 Nisan 1920 Leigh-on-Sea, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu animasyon, sanat bölümü.

"The Beatles" (1965) yapımıyla biliniyor.

Jack Stokes, 20 Mart 2013 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Albert Stokes
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1920
Ölüm Tarihi: 20 Mart 2013
Doğum Yeri: Leigh-on-Sea, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 81 Animasyon Animasyon 5.6 1,572
1997 77 Macera Animasyon 5.1 1,904
1991 71 Animasyon Animasyon 6.9 2,149
1991 71 Animasyon Animasyon 7.5 1,355
1985 65 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 7,544
1981 61 Animasyon Animasyon 6.7 27,771
1978 58 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.2 1,104
1968 48 Animasyon Animasyon 7.4 22,264
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019