Giriş Kayıt
Carrie Stewart

Carrie Stewart


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Carrie Stewart, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

It's Kind of a Funny Story (2010), Elementary (2012), Genç Yetişkin (2011), Entrika (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Set Dekoratörü 5.8 11,313
2013 Dram Set Dekoratörü 6.9 3,009

Entrika
2012 Dram Set Dekoratörü 6.6 46,229
2012 Suç Set Dekoratörü 7.9 91,652
2012 Suç Set Dekoratörü 6.6 1,468

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 Suç Set Dekoratörü 5.1 15,608
2011 Dram Sanat Bölümü 7.7 17,118

Genç Yetişkin
2011 Komedi Set Dekoratörü 6.3 72,674
2010 Komedi Set Dekoratörü 7.1 123,756

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.3 142,460

Kavalye
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 4,522

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sanat Bölümü 7.3 174,578

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Set Dekoratörü 7.0 17,907

Anamorf
2007 Suç Set Dekoratörü 5.5 8,603

Savage Ailesi
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.2 34,129

Seni İstiyorum
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 100,448

Tutku
2006 Biyografi Set Dekoratörü 6.5 14,437

Marie ve Bruce
2004 Komedi Set Dekoratörü 4.7 1,084

Sıradan Yaşamlar
2004 Dram Set Dekoratörü 6.7 1,049

Zarafet Dolu Maria
2004 Suç Set Dekoratörü 7.5 32,471

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Sanat Bölümü 5.0 17,814
2002 Suç Set Dekoratörü 5.9 2,798

Kahramanlar
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 1,174

Sahtekar
2001 Dram Sanat Bölümü 6.4 2,301

İnançlı
2001 Dram Set Dekoratörü 7.2 34,027
1999 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 530
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019