Giriş Kayıt
April Stewart

April Stewart (50)


Oyuncu

April Stewart, 01 Nisan 1969 Truckee, California, ABD doğumlu oyuncu.

Marvel: Ultimate Alliance (2006), (2015) Sünger Bob Kare Pantolon (2015), (2010) God of War III (2010), (2003) Star Wars: Knights of the Old Republic (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1969
Doğum Yeri: Truckee, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Gracie Lazar | Jane Smith
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 5.4 250
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 507
2015 Animasyon Oyuncu 6.1 435

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 46 Animasyon Oyuncu 6.0 43,654
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 232
2014 Animasyon Oyuncu 9.0 3,311

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 5,853
2013 Aksiyon Oyuncu 9.2 15,845

Oyunbozan Ralph
2012 43 Animasyon Oyuncu 7.7 345,324
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 6,546
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 493

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 574

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 86,020

Görevimiz Tehlike 4
2011 42 Aksiyon Oyuncu 7.4 428,637
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,378
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 23,196

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 42 Animasyon Oyuncu 7.4 6,748
2011 Aksiyon Oyuncu 8.4 43

Megan Kayıp
2011 42 Suç Oyuncu 4.7 7,672
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 9,409
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,699
2010 Aksiyon Oyuncu 9.2 7,416
2009 Aksiyon Oyuncu 6.1 629
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,518
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,551
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 884
2009 40 Belgesel Oyuncu 7.3 15
2008 Aksiyon Oyuncu 8.9 287
2008 39 Animasyon Oyuncu 8.5 7,028

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 9,127
2007 Fantastik Oyuncu 6.4 382
2007 Macera Oyuncu 5.8 125
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 28,443
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,624
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 795
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,113
2003 Aksiyon Oyuncu 9.5 6,943
1997 Animasyon Oyuncu 8.7 301,581
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019