Giriş Kayıt
Hayden Stevenson

Hayden Stevenson (92)


Oyuncu

James Hayden Stevenson, 02 Temmuz 1877 Georgetown, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu.

The Lightning Warrior (1931) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Hayden Stevenson
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1877
Doğum Yeri: Georgetown, Kentucky, ABD
Diğer Bir İsmi: Haydn Stevenson
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rüzgar Biçenler
1942 65 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,570
1941 64 Müzik Oyuncu 6.4 303
1938 61 Komedi Oyuncu 6.7 168
1937 60 Komedi Oyuncu 7.7 2,545
1937 60 Dram Oyuncu 6.6 305
1934 57 Suç Oyuncu 6.3 57
1934 57 Dram Oyuncu 6.9 290
1924 47 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019